Du och jag kompis
lördag 16 oktober 2010 @ 09:57 | Saga 6-7 månader

Du och jag kompis

Hemma i Umeå nu. Kom hem sent natten mot fredag, så det var en uuuubertrött mamma igår. Fast det gick väl ändå ganska så bra eftersom dagen var full av planer. Vi startade med föräldragrupp, blev dock bara vi & Vilmas föräldrar, men lika trevligt det. Hade lite barnmatskockande på menyn. Riktigt skoj. Har ju gjort egna puréer åt Saga tidigare, men sen vi infört kött har jag inte gjort någon egen barnmat. Känns som trist när man inte är hemma…Få se hur jag gör, om jag ändå ska testa göra egen mat när vi kommer upp till Kiruna.

Efter storhandling…ja den blev stor. Massa barnmat och blöjor som var till extra pris, och så helgens mat…så blev det fotosession här hemma hos oss. Vilma ville bli fotograferad, blev riktigt söta bilder på charmtrollet. Saga ville också vara med så det blev även några söta kompisbilder. 🙂

På kvällskvisten kom Vilma med föräldrar tillbaka till oss, hade bjudit över dom på middag och sånt. Var både gott och trevligt. Och två nattsuddande tjejer hade vi som höll låda fram till 00-tiden!

En kommentar
  1. 526
    Åsa | lördag 16 oktober 2010 @ 17:01

    Men så mycke gulligt =)
    Tack för oss =)


Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!