Kilon
tisdag 23 november 2010 @ 20:25 | Saga 7-8 månader

Båda mina älsklingar sover, den ena skulle bara vila men han verkar bli kvar i sängen för natten. 🙂 Saga somnade för ungefär en timme sen. Själv sitter jag här spelar lite småspel på facebook och kikar runt på kläder. Jag är sugen på en nyårsklänning. Är dock svårt med storlekarna. Jag har 10 kg kvar till min vikt före graviditeten, och ytterligare 7-8 kg till målvikten. Jag lovade mig själv att gått ner till innan-graviditets-vikten före nyår men det är ganska kört. Men jag hade tänkt ha bort i alla fall 5 av dessa.

Så nu är det promenader i rask takt som gäller, minst 1 timme per dag. Och så försöka hålla borta onyttigheterna. Är dock svårt i juletider, men jag tänkte försöka hålla mig till helgerna. Så förhoppningsvis ska jag vinna i jakten på dom 5 första kilona.

En kommentar
  1. 569
    Ewa karlsson - Mamma till Noel | tisdag 23 november 2010 @ 22:48

    ah men det är ju bra det 😀 ja tror det kan vara det jag menar, har aldrig varit där men man går iaf förbi den när man går mot gruvan.. om man så säger.. vi menar säkert samma ?

    Ja, det tycker ja vi kan göra ! Fast ja vill inte lämna hunden hemma i onödan, så han måst nog följa med! han gillar inte o vara själv nu när vi är bortresta :S Så om man kikar runt i affärer får vi kanske inte gå i så många affärer å inte vara jättelänge inne i dom heller, blir nog tvungen att sätta fast han utanför isåfall, tänkte inte alls på det först är så van att vi har bilen : p .. Men vill gärna kika i nån butik iallafall. Alltid kul :).

    Min karl sticker iväg å jobbar vid tolv så kanske där strax före tolv ? Ungefär då noel brukar vela sova också (beroende på när vi vaknar på morronen)så det vore perfekt å få sova i vagnen. Det som skulle kunna hindra är om deet blir föööör kallt eller blåsigt, för då vill ja inte börja lämna hunden utanför nån affär…. Iufs har han ju täcke å man sätter ju fast han där det är lä, men äre aldeles för kallt så äre ju inte snällt .

    Hooh, de blev några rader det här..


Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!