Bada
måndag 6 december 2010 @ 09:33 | Saga 7-8 månader

Var sugen att åka iväg till Sävar och testa deras badhus. Dom har en tid för småbarn på måndagsmornar då bassängen är uppvärmd, perfekt ju. Är ju nu 2 veckor sen vårat sista babysim och jag tycker det är riktigt mysigt att bada med Saga. Hon älskar ju att bada hon med! Eftersom jag aldrig varit ute i Sävar hade det varit trevligare med sällskap men ingen nappade den här gången. Kanske nästa vecka?

Är också lite sugen på fortsättningskursen på babysimmet. Dom startade upp en redan förra veckan men eftersom vi åkte hem till Umeå och är här fram till jul hade vi missat så många. Så jag hoppas man kanske kan hoppa in i nästa fortsättningsgrupp som dom borde köra igång i slutet på januari kankse.

Duscha är också skoj!

En kommentar
  1. 590
    Madeleine | måndag 6 december 2010 @ 12:57

    Kul med babysim! Hade oxå velat gå men får gå lek o plask när hon blir äldre 🙂 du har hört att dom ska stänga o renovera badhuset i Kiruna? Åtminstone enligt de sista besluten, lite korkat eftersom det stängs ett år istället borde det byggas nytt.. Men allt kan väl ändras.. Ha en fortsatt trevlig vecka!


Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!