Jul och BM-besök
måndag 23 november 2009 @ 21:55 | Vecka 20-29

Blev riktigt frusen och trött igår, så efter en het dusch drog jag på mig min morgonrock i fleece och yllesockorna. Kröp ner under täcket lagom till söndagsfilmen på trean, men orkade inte hålla ögonen öppna allt för länge innan jag slocknade. Sen har jag sovit till och från under natten, och orkade mig inte upp ur sängen förrän efter tolv idag. Jag har däremot orkat springa på stan, lite bankärenden och jakt efter dammsugarpåsar. Väl hemma blev det sedan köttfärssoppa till middag, och sen tog jag tag i resten av julplockandet. Och nu är jag klar. Så skönt. 🙂 Har hunnit slå in en del julklappar också.

Imorgon har vi tid hos BM. Få se hur mycket plus vågen visar. Alltid lika deprimerande att ställa sig. Hoppas i alla fall att vi får lyssna hjärtljuden imorgon, och det kan bli riktigt riktigt mysigt. 🙂

2 kommentarer
  1. 17
    äwiiiis | tisdag 24 november 2009 @ 01:50

    okej:) ja jag skulle aldrig klara av den spänningen och ser inte det roliga i att spekulera uti det igenom månader efter månader, men vissa gör det o vissa inte : ) och speciellt inte med första barnet känner jag, för då äre ju som extra roligt och extra nytt och även nog lite extra spännande kan jag gissa med allt vad man ska handla till den osv, så första barnet känne rjag som att ja vill kolla könet på medans dom flesta brukar tycka helt annorlunda:)
    Jag vill gärna kunna förbereda för att jag tycker det är så himla kul : ) o kommer absooluuut it heller klä min i enbart rosa, men vill gärna att det ska finnas ifall det nu blir en tjej som dom sa på UL. Nåja tror du hajjar vad jag menar i inlägget mitt iaf ; P.


  2. 18
    äwiiiis | tisdag 24 november 2009 @ 12:37

    okej:) verkar som att dom flesta har tagit den ! känner dock en som tog sprutan när hon var i 4e månaden, vilket är nyss, o dagen efter hon tagit sprutan fick hon missfall.. därför blev man väl lite xtra avskräckt:S


Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!