Stockholm m.m.
måndag 2 augusti 2010 @ 20:38 | Saga 3-4 månader

Man glömmer nästan bort bloggen när det är sommar ute. Men vi lever och har det gott. Vi kom igår hem efter Sagas första minisemester. Flög ner till Stockholm i torsdagsmorse och har haft 4 riktigt mysiga dagar tillsammans med vår pappsing. Bodde på ett fint hotell ute i Solna, nära Hagaparken. Var inne i stan alla dagar, morgon till kväll. Sprungit på lite muséer, strosat runt och även hunnit med en runda på båda Skansen och Gröna Lund. Gick alldeles utmärkt att åka karusell trots att man hade bebis med, vi fick helt enkelt turas om att åka. Blev dock bara 3-4 åk, men det kändes alldeles lagom. 🙂 Promenaden från Djurgården in mot stan bjöd sedan på prideparaden. Galet mycket folk.

Igår premiärvände Saga sig från rygg till mage. Först i hotellsängen (jag trodde dock det var en fuskvändning då det lätt lutar i sängen) och sen på ett barbord ute på Arlanda. Få se nu om det blir fart på rullningarna här hemma. Hon måste dock lära sig snurra från mage till rygg också, hon blir ju så arg till slut när hon inte kan ta sig från magläget.

Att lämna Saga till barnvakt när vi var på bio härom veckan gick jättebra. Var lite jobbigt för mammahjärtat att åka iväg, men sen var det helt okej. Fast ska väl erkänna att jag sista halvtimmen satt och tittade på klockan. 😉

Och idag har jag påbörjat att göra iordning puréer till Sagas smakportioner. Hon fyller ju 4 månader på söndag vår lillstumpa. Blev morotspuré och ärtpuré idag. Få se när jag orkar/har tid att göra dom andra, blir potatispuré, palsternackapuré och majspuré.

Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!