Lång vecka
lördag 30 oktober 2010 @ 09:50 | Saga 6-7 månader

Har varit en lång vecka utan uppdateringar. Vi bestämde oss förra fredagen för att åka till Finland över helgen. Skulle bli riktigt mysigt med stugmys. Och så under fredag kväll började Saga kännas varm. Feber såklart. Skrek en hel del under natten mot lördagen. Sen fortsatte febern i nästan en veckas tid. En förkylning bröt ut och hon blev täppt i näsan, sen kom hostan också som ännu är kvar. Ögoninflammation åkte hon även på och i samma veva lite svamp på tungan. Vi var sedan i Gällivare på besök tisdag till torsdag, och natten till torsdag skrek hon igen så där otröstligt så vi for förbi barnavdelningen. Och lilla gumman hade ju öroninflammation. Så nu idag är vi inne på 3:e dagen med penicillin och den verkar äntligen börjat hjälpa. Sovit ganska så bra dom här två nätterna också, både jag och Saga, riktigt skönt efter alla tjorvnätter.

Är i alla fall hemma i Umeå över helgen nu. Igår var vi och kastade pengar på en ny bilstol. Blev en Akta Graco Cosmic Comfort S, i färgen Lion. Så nu är den installerad och klar i bilen, både bebis och föräldrar är nöjda. Slutbråkat med att försöka få in armarna i bältet i den mindre stolen, Saga blev ju så himla arg varje gång.

En kommentar
  1. 535
    Sandra | tisdag 2 november 2010 @ 10:59

    Vi har också en Cosmic Comfort S, känns som ett riktigt bra val. Ni har börjat använda er antar jag? Sitter hon bra i den?


Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!