Måndag
måndag 1 november 2010 @ 16:03 | Saga 6-7 månader

Saga börjar bli friskare, äter sista dagen penicillin idag. Däremot har hon såklart drabbats av röd rumpa pga diarrén efter penicillinet. Eller det är väl snarare hela rumpan och även underlivet. I benveck och uppmot ryggen. Ser riktigt hemskt ut, kan inte vara skönt. Hon har faktiskt varit blöjfri sen igår kväll, och blir fortsatt blöjfri fram till imorgon i alla fall. Hoppas på förbättring tills dess, var i alla fall och hämtade hem salva från apoteket, så förhoppningsvis hjälper den.

Nu när Saga börjat vara friskare så är det dags att försöka få tillbaka dom vanliga sov och matrutinerna. Har blivit mycket ersättning och amning under sjukveckan. Så tillbaka med gröten och maten, hade ju faktiskt tänkt att jag bara ska amma henne morgnarna denna vecka. Och efter det hade jag hoppats på att sluta. Få se hur det går.

En kommentar
  1. 536
    Sandra | tisdag 2 november 2010 @ 11:49

    Jamen det låter ju bra 🙂 Majken sitter fortfarande i sitt babyskydd från Acta graco och faller fram med huvudet i det också ibland, eller ganska ofta egentligen. Har funderat på att köpa såna där stödkuddar, men då tänkte jag att det är ju redan ganska rejäla stödkuddar på Cosmic comforten. Får prova den helt enkelt.


Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!