Föräldragrupp
tisdag 17 augusti 2010 @ 21:40 | Saga 4-5 månader

Dom två senaste nätterna har vi inte sovit så bra, jag och Saga. Hon har bökat och knölat på ganska bra. Förra natten vaknade hon klockan 3, 5, 6, 7 och 8. Då var jag trött när vi klev upp. Inatt var det lite bättre. Jag vet inte om detta sovtjorv berott på att vi börjar bli förkylda? Igår morse vaknade jag med småont i halsen, Saga var täppt i näsan. Imorse var det värre för mig och Saga är fortsatt täppt och snorig. Hoppas dock vi båda får sova bättre inatt! Just nu ligger hon i alla fall i babygymmet, väldigt nöjd av sig vilket hon inte alltid kanske är kvällstid just före tröttheten blir som störst.

Idag hade vi föräldragrupp på familjecentralen. Första av 4 träffar. Började med babysång. Tyckte Saga var riktigt skoj så vi ska väl försöka gå på babysången dom tisdagar vi kan. 🙂 Hade även lite babymassage och sen barnmatsprat med dietisten.

Imorgon kommer Nicklas hem. Gud vad det ska bli skönt! Någon som kan ta Saga när det behövs, och jag ska passa på att ha lite egentid som jag inte haft sen förra söndagen. Sen kommer även mamma till helgen tror jag, så slipper vi bli ensamma när Nicklas åker igen. Så finns det en till famn Saga kan vara i. 🙂

2 kommentarer
  1. 454
    lina & august | tisdag 17 augusti 2010 @ 22:17

    var jättelänge sedan jag kikade in här. har läst ikapp lite nu. 🙂 jobbigt för er att ha pappa borta på veckorna! jag tyckte det var hur jobbigt som helst att pendla under graviditeten men det var nog inte lika jobbigt som det måste vara att vara ifrån varandra nu när saga kommit. :/ hoppas han hittar jobb här snart! (vilket jag hoppas att jag också gör snart så vi slipper flytta ner till sundsvall…)
    vi ses väl kanske snart, funderar på att komma och fika till veckan men det var så många som ska så vi kanske inte ryms. 🙂


  2. 455
    Mamma | tisdag 17 augusti 2010 @ 22:55

    …..alltid välkommen till mormors famn 🙂


Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!