Feber
onsdag 18 augusti 2010 @ 12:31 | Saga 4-5 månader

Då har Saga gjort sin feberpremiär. Hon kändes lite varm imorse så tog tempen, 38,1. Hon ligger vanligtvis på 36 grader. Så en första dos med alvedon är given och hon har även hunnit vila en stund. Få se hur resten av dagen blir.

Inatt sov vi lite bättre. Saga hade svårt att somna, eller hon sov men ville vara i famnen. Till slut bestämde jag mig för att lägga mig jag också, tror det var kring tolv. Vid 4-5 vaknade jag av att hon bökade litegrann men hon somnade om med nappen. Vid 8 vaknade vi och ammade och sov sedan vidare till 10.

Eventuellt kan dom här bökiga nätterna bero på att jag ätit mer ägg dom senaste 2 veckorna. Blir minst 2-3 ägg per dag. Sökte lite på nätet idag och fann detta;

Ägg, citrusfrukter, vete, majs, fisk, jordnötter, nötter, soja och choklad är vanliga utlösande faktorer vid allergiska symptom eller irritation. Symptom kan inkludera rastlöshet, kräkningar, diarré, utslag, nässelutslag eller snuva. ”Kvarblivna” proteiner från dessa livsmedel kan tas upp i ditt blodomlopp och gå över i mjölken.

Såg att Saga även hade lite utslag på ryggen igår, så det är nog inte omöjligt att hon reagerat på mitt äggätande. Så ska testa vara utan ägg nu i en vecka.

2 kommentarer
  1. 456
    sandra | onsdag 18 augusti 2010 @ 19:17

    Majken har också feber idag. Hon är varm, grinig, ledsen, ”svullen och röd” i ansiktet och mår dåligt. Inte ett enda leende på hela dagen heller, säger ju sitt :/ Hur är Saga nu?


  2. 457
    Emma | onsdag 18 augusti 2010 @ 21:51

    Det går sådär.. Har bara gett potatis/majs pure vid två tillfällen,mango pure vid ett tillfälle. Så hon är inte så van, hon spottar ut det mesta. Men har köpt banangröt nu och ger morgon o kväll. Nu ikväll när jag gav så spottade hon inte ut allt iaf. Så det går väl framåt 🙂
    Hur går det för Saga?


Skriv en kommentar
namn
email
hemsida

skriv!